јајца и масти

Зошто постои страв за јајца и масти Повеќето од вас знаат дека високиот холестерол може да биде опасен за здравјето, но дали знаете што е тоа холестерол и колку влијаат јајца и масти? Оваа природна масна супстанца ја создава црниот дроб, а ја има и во храна како што еПрочитај повеќе