како да консумирам ленено

Како да консумирам ленено семе – мелено или цело зрно Епизода 607 – како е подобро да консумирам ленено семе? Мелено или цели зрна? – прашање поставено од @filipsoko. Добро е што не постои лоша верзија или опција кога се работи за јадење на лененото семе. Нема да згрешиш доколкуПрочитај повеќе