митови за сончање

Расветлувам 6 митови за сончање Многу пати слушаме дека носењето на крема со заштитен фактор е неопходно нешто за на плажа, а тоа е само еден од наметнатите стравови и митови за сончање. Во главата ни е всаден страв дека ако го немаме со нас и не го користиме ќеПрочитај повеќе

апетит во лето

Зошто губиш апетит во лето Епизода 635 – зошто губам апетит во лето и на жешко време? – прашање поставено од @angelinaeuler Oва е многу честа појава кај многу од нас и повеќето размислуваме само на ладна вода, некое овошје и сладолед :). Истото се случува од причина што телотоПрочитај повеќе