вода ѓумбир и лимон

Пауза од рутината со вода ѓумбир и лимон Епизода 736 – дали треба пауза при конзумирањето на топла вода ѓумбир и лимон наутро? – прашање поставено од Александра. Не знам дали ја бараш паузата бидејки ти е досадно или ја бараш паузата бидејќи сметаш дека не е во ред даПрочитај повеќе

Епизода 563- лимон наутро

Епизда 563 – лимон наутро Епизода 563 – лимон наутро пијам веќе 3 месеци. Дали треба да направам некаква кратка пауза? – прашање од Катерина Ристоска. Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе