омега масти

Дали и каков суплемент од омега масти ти треба Пред некој ден добив инспирација да позборувам повеќе за омега масти и за нивната важност и употреба. Инспирацијата беше благодарение на еден разговор со моја драга личност. Имено, разговорот започна со тоа што мој стар и драг пријател од Велес миПрочитај повеќе