мед

Дали мед е замена за благо Епизода 691 – дали е добро да се јаде мед, ама зборуваме за 100% чист мед планински? Ако е добро во кој дел од денот можам да го земам? – прашање поставено од Пеце Не знам зошто, но можеби поради наближување на овој празниченПрочитај повеќе