менопауза

Постои ли посебен начин и насоки за исхраната во менопауза Епизода 724 – те молам за твое мислење и препораки за жени во менопауза од храна до вежба? – прашање поставено од Даниела Моите препораки и мислење не се ништо поразлично од тоа што до сега го зборував. Во менопаузатаПрочитај повеќе