зелен чај

Зелен чај и влијание врз метаболизмот Епизода 669 – Дали зелен чај влијае позитивно врз метаболизмот? – прашање поставено од @asije.nuredini Сигурно не ти треба Јосиф за да ти каже дека овој чај добро вијае врз метаболизмот. Хранливата вредност и составот на зелениот чај заедно со сите антиоксиданси, најмногу помагаПрочитај повеќе

столица vs. метаболизам

Столица vs. метаболизам – што значат во нашата глава Порано никогаш не сум имал проблем за тоалет, но исто така и не сум имал појма каков е односот на столица vs. метаболизам. Самото тоа што имав добра столица ме уверуваше и мислев дека имам добар метаболизам. И многумина од васПрочитај повеќе