Сите типови на масти

Кои се сите типови на масти и за што ми се потребни Епизода 614 – што се заситени, полинезаситени, транс и сите останати типови на масти? – прашање поставено од @capone007 Не верувам дека овде ќе успеам да влезам во детали, но ќе се обидам наједноставно и просто да разберешПрочитај повеќе