вечерни напади на кујна

Дали ти се случило да станеш од спиење и да имаш вечерни напади на кујна? Спиењето и јадењето обично се тотално различни активности и никогаш не одат заедно, но вечерни напади на кујна не се реткост. Јас познавам луѓе на кои им иде да ги прават двете нешта наеднаш :).Прочитај повеќе