Дали претеруваш со сол

Како да препознаеш дали претеруваш со сол? Епизода 612 – кои се знаците во кои што ќе препознаеш дали претеруваш со сол? – прашање поставено од Оливер. Еден од првите симптоми најчесто среќавани и најчесто зборувани се покачениот крвен притисок. Можеби кај младите оваа појава не е честа. Обично сеПрочитај повеќе