несоница после вежбање

Зошто се јавува и како да се справиш со несоница после вежбање Епизода 670 – Како да се заспие после вечерни тренинзи, телото уште го мава адреналин и има несоница после вежбање? – прашање поставено од @maic__gj Не само што го мава адреналин, туку тука одговорни се и други хормони.Прочитај повеќе