како да јадеш споро

3 совети како да јадеш споро Ако научиш како да јадеш споро ќе си помогнеш да ја контролираш количината што ќе ја изедеш. Оваа тема ја пишувам најмногу за себе. Долго време се борам со тоа да се научам да јадам побавно. Многу често на тоа ми текнува откако ќе завршиПрочитај повеќе