Како да организираш оброци

4 едноставни чекори како да организираш оброци Не знам колку си свесен, но најголемата причина поради која што луѓето имаат хаос со исхраната е затоа што немаат никаков план, затоа ќе ти споделам неколку совети како да организираш оброци. Чувај си брзи, здрави рецепти што ќе може да ги приготвувашПрочитај повеќе

Колку оброци дневно

Еден, три или пет – колку оброци дневно Важно ли е колку оброци дневно имаме? Пракасата ми покажала дека некои луѓе едноставно одбиваат да јадат ужини и имаат само три оброка во текот на денот, и точка. Дури и тоа некогаш им е многу. Според нив, ужината е само лошаПрочитај повеќе

Пауза помеѓу оброци

Колку пати да јадеш дневно и колку пауза помеѓу оброци е доволно Епизода 625 – Колку пауза помеѓу оброците е правилно да има? – прашање поставено од @tea.stojanovska.77 Имам едно правило кое што јас сум го прифатил и кое што мене ми дало резултати на прашањето колку пауза помеѓу оброциПрочитај повеќе