овошен јогурт

Овошен јогурт – што го прави здрав? Епизода 739 – дали и како да знаем кој овошен јогурт е здрав за јадење? – прашање поставено од Елена. Најмногу зависи од како се направени тие овошни јогурти. Ако зборуваме за домашен рецепт, јогурт и во блендер да ставиш некое парче овошје,Прочитај повеќе