овојше како замена

Овошје како замена за благо – ќе ти ги реши ли кризите? Епзода 687 – дали овошје како замена за благо е во ред? – прашање поставено од @brigittepavlovski Ако гледаме од перспектива дека овошјето носи природни шеќери, дека носи растителни влакна витамини / минерали, тогаш е во ред. Но,Прочитај повеќе

овошје или зеленчук

Овошје или зеленчук – што е подобро Да се јаде овошје или зеленчук е дилема која многу од нас некогаш ја имале. Уште поголема дилема било да одлучиш кога и колку ти е доволно. Дефинитивно и едното и другото ни нудат природни растителни соединенија кои ни помагаат да го одржувамеПрочитај повеќе

колку сушено овошје

Колку сушено овошје е премногу Епизода 581 – зошто сушените овошја имаа повеќе калории и колку сушено овошје е премногу? – прашање поставено од @akselnuredin Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

овошје и зеленчук по вежбање

Епизода 564 – овошје и зеленчук по вежбање Епизода 564 – дали е во ред да вежбам во теретана и да имам само вода, овошје и зеленчук по вежбање? Прашува @naumovski13 Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе