на диета

Што ако ти си на диета а твојот партнер/ка не е? Сигурно ти се случило да добиеш укор од некој од блиските кога си на диета. Најчесто тоа звучи “земи јади, не се глупирај”, “ајде сега уште една да ја пробаме”, “што си ја мачиш душичката” и слични :). Но,Прочитај повеќе