пауза со вежбање

Што се случува кога правиш пауза со вежбање? Епизода 740 – колку е сериозна штетата и промената во телото со нередовноста или пауза со вежбање во овој период? – прашање поставено од Марјан. Не знам која е причината за нередовноста од вежбање во овој период, но можам да претпоставам. СеПрочитај повеќе