инстант пире

Дали инстант пире е добра замена за стандардното Епизода 677 – За денеска имам прашање од Теодора Солздановска и прашува дали инстант пире добра опција за ручек? Теодора ако го гледаме како е направено инстант пирето, тогаш е сосема во ред. Она што се моите знаења за како се правиПрочитај повеќе