намали ги пмс симптомите

Намали ги ПМС симптомите – како исхраната ќе ти помогне Нема жена што не ја интересира темата “намали ги пмс симптомите”. За секоја од нив периодот на циклус или недела претходно не е многу забавен. Симптомите кои ги имаат се глад, умор, емотивна надразливост и слично. Но тоа што месечниотПрочитај повеќе