поправање

Која е разликата помеѓу поправање и здебелување Епизода 703 – имам 11 години, 140 цм и 40 кг и многу сум слаба па сакам да знам како да постигнам поправање. Постојано јадам нездрава храна но никако да покачам килограми. – прашање поставено од @Анелија Прва работа што мораш да јаПрочитај повеќе