Вежбање додека постиш – дали треба да ја смениш вообичаената рутина? Епизода 582 – дали треба да се паузира вежбање додека постиш или можеби да се промени рутината – прашање поставено од @kiko Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе