празнична сезона

6 совети како да преживееш во следнава празнична сезона Празнична сезона прави штета во исхраната како ураган во крајбрежни населени места. Најчесто предоцна ќе се освестиме од штетата што ќе ја направиме со комбинациите од многу славење, наздравување и кафани :). Едноставно те носи атмосфера плус после втората чашка иПрочитај повеќе