не се прејадувај

Не се прејадувај – 5 совети што функционираат Јадење помали количини на храна е единственото нешто што ќе ти падне на памет ако некој ти рече, не се прејадувај. Но, да си ветиш на себе дека ќе јадеш помалку е многу нејасна цел. Она што ти треба се конкретни целиПрочитај повеќе