храната за мускулна маса

Храната за мускулна маса – доволни ли се само протеини? Можеби сте слушнале дека храната за мускулна маса е да јадеш многу протеини. Но дали е до крај вистинито? Да, протеините играат голема улога, но тие не се доволно во процесот на создавање мускулна маса. Мускулите се изградени од протеини,Прочитај повеќе