религиски пости

Предности и недостатоци на двата најпрактикувани религиски пости Епизода 735 – кои се разликите помеѓу најголеми религиски пости кај христијаните и муслиманите и какви се негативностите ако воопшто ги има? – прашање поставено од Ѓорѓи Ѓорѓи негативностите се во тоа што многу луѓе постите ги користат како начин да слабеат.Прочитај повеќе