леб месо и риба

Што ако изедеш леб со месо и риба Епизода 642 – дали консумирањето на леб месо и/или риба е штетно? – прашање поставено од @_nikoll.ina Мешањето воопшто не е штетно. Она што е дилемата кај повеќето од луѓето се гласини кои што ни се наметнати од порано. Кога се работиПрочитај повеќе