деца и појадок

Родител, деца и појадок Деца и појадок не е едноставна равенка :). Многу често во типичен работен ден, појадокот се заменува со екстра минути за спиење со причина дека “не ми се јаде” или “ќе јадам по пат”. И кога ќе одлучат да јадат дома, следува награда галење и тапшање заПрочитај повеќе