100% природно

Колку е навистина 100% природно Епизода 646 – дали сокови на кои што пишува 100% природно може да ти предизвикаат штета? – прашање поставено од @mkdeop Дефинитивно ќе ти предизвикаат штета ако ги користиш континуирано. Тоа 100% природно е огромен маркетиншки трик и глупост затоа што не знам што еПрочитај повеќе