митови за сончање

Расветлувам 6 митови за сончање Многу пати слушаме дека носењето на крема со заштитен фактор е неопходно нешто за на плажа, а тоа е само еден од наметнатите стравови и митови за сончање. Во главата ни е всаден страв дека ако го немаме со нас и не го користиме ќеПрочитај повеќе