соја сос

Дали готвење и користење на соја сос во исхрана е здраво Епизода 681 – Марија ме потикна и ме праша за соја сос, односно дали е добро да се користи и да се готви? Во прв момент не знаев да одговорам на ова прашање и морав да пребарам и даПрочитај повеќе