спондилоза и дископатија

Од каде да почнеш со вежбање со спондилоза и дископатија Епизода 710 – Дали може да се вежба во теретана доколку имаш вратна спондилоза и дископатија на грбот? – прашање поставено од Марија Марија конкретно за твоето прашање се обратив кај мојата пријателка Дијана Шивачев. Има доверба не само затоаПрочитај повеќе