столица vs. метаболизам

Столица vs. метаболизам – што значат во нашата глава Порано никогаш не сум имал проблем за тоалет, но исто така и не сум имал појма каков е односот на столица vs. метаболизам. Самото тоа што имав добра столица ме уверуваше и мислев дека имам добар метаболизам. И многумина од васПрочитај повеќе