колку сушено овошје

Колку сушено овошје е премногу Епизода 581 – зошто сушените овошја имаа повеќе калории и колку сушено овошје е премногу? – прашање поставено од @akselnuredin Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе