кревање тежини и слабеење

Какво е правилото за кревање тежини и слабеење Епизода 629 – Како е подобро да се работи за кревање тежини и слабеење? Да вежбам со мали тежини и да правам повеќе повторувања или со поголеми тежини и помалку повторувања? – прашање поставено од @sali.m97 Не знам колку долго ме следишПрочитај повеќе