кое млеко е подобро

Соино или тетрапак – кое млеко е подобро Епизода 587 – кое млеко е подобро? Дали наместо стандардното тетрапак млеко подобро е соиното – прашање поставено од @nikoloskaaa Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе