апетит во лето

Зошто губиш апетит во лето Епизода 635 – зошто губам апетит во лето и на жешко време? – прашање поставено од @angelinaeuler Oва е многу честа појава кај многу од нас и повеќето размислуваме само на ладна вода, некое овошје и сладолед :). Истото се случува од причина што телотоПрочитај повеќе