жива во туна

Колку количината на жива во туна е реална закана за здравјето Епизода 704- што се случува со жива во туна и колку се реални тврдењата дека оваа риба го содржи овој тежок метал? – прашање поставено од Димитар. Искрено имав слушано гласини, но не бев доволно информиран. Вистина е декаПрочитај повеќе