суштината позади килограмите

Суштината позади килограмите – слаб, мрсен, фит или дебел Сигурно кога сте биле кај вашиот матичен доктор имате видено табели со податоци каква треба да биде тежината според возраста, висината и полот, но тоа не е суштината позади килограмите. Она што може овие табели да ви кажат е дали стеПрочитај повеќе

фит или здрав

Фит или здрав – која е разликата? Сигурно познавате луѓе кои секогаш изгледаат добро, но не секогаш е исто да си фит или здрав. Особено е специфично за оние слабите кои што никогаш не се ‘замарале’ со здрав и активен животен стил. Сигурно некогаш сте љубомореле некому затоа што ‘ништоПрочитај повеќе