добра форма

Што значи добра форма Сите имаме по еден пријател што е секогаш среќен и во добра форма. Дали некогаш си посакал да си како него? Епа еве ја тајната: Твојот пријател едноставно си поставил рамнотежа во начинот на живот. Simple as that :). Длабоко во секој од нас се криеПрочитај повеќе