Протеински шејкови и прашоци

Што кога ќе прекинеш со користење на протеински шејкови и прашоци Епизода 610 – Што ќе се случи кога во периоди кога не вежбам прекинам со користење на протеински шејкови и прашоци? – прашање поставено од @kmickovska Користењето на шејкови или земањето на протеин по вежбање во ниеден од случаевитеПрочитај повеќе