показатели за хидрираност

Епизода 567 – показатели за хидрираност Кои се показатели за хидрираност и како да препознаам без да бројам чаши и литри? – прашање поставено од @nikola Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе