што да јадам

Како правиме одлуки и реагираме на прашањето ‘што ќе јадам’? Секој од нас во текот на еден ден прави преку 250 одлуки за храната и многу често во денот му поминува мислата што да јадам следно :). Дали кога поминуваме покрај угостителски објект, дали кога некоја колега или пријател нарачуваПрочитај повеќе