црвени стрии

Што можеш да направиш пред и после појавата на црвени стрии Епизода 696 – постои ли некаков лек или продукти за црвени стрии? – прашање поставено од Михаил Стојчевски Иако оваа тема многу е трендинг и поактуелна кај девојките, сепак не значи дека ние мажите не се мачиме со стрииПрочитај повеќе