здрав junk food

Кои продукти се всушност здрав junk food Епизода 623 – кои продукти што ги сметаме за нездрави се всушност здрав junk food? – прашање поставено од Мира. Ова прашање баш ме натера да размислувам затоа што до сега најчесто сум гледал да најдам натрапник во рафтот за здрава храна. СекогашПрочитај повеќе