исхрана додека патуваш

Не постои изговор за исхрана додека патуваш и одмараш Ако викендов избра да прошеташ, јас ќе ти помогнам да составиш добра исхрана додека патуваш и одмараш :). Да се ужива во одморот не значи да им се препуштиме на нездравите навики. Еве кои 5 чекори ти ги препорачувам за даПрочитај повеќе