тања го запознава јосиф

Тања го запознава Јосиф Барајки поклон за роденден на другарка, Тања го запознава Јосиф. Имав намера тоа да биде поврзано со намалување на килограми и така наидов на школа за исхрана. Не сакав да биде поврзано со апчиња, диети и приказни кои ветуваат резултати преку ноќ. Едноставно барав правилен начинПрочитај повеќе