вода ѓумбир и лимон

Пауза од рутината со вода ѓумбир и лимон Епизода 736 – дали треба пауза при конзумирањето на топла вода ѓумбир и лимон наутро? – прашање поставено од Александра. Не знам дали ја бараш паузата бидејки ти е досадно или ја бараш паузата бидејќи сметаш дека не е во ред даПрочитај повеќе