јадење навечер

Во кои случаеви јадење навечер и пред легнување е во ред? Кај многумина од луѓето јадење навечер е забранета опција во глава. Многумина имаат став дека после 18ч. или после 20ч. не смее да се јаде. Други пак сметаат дека целото зло за нивниот лош изглед е во попладневното јадењеПрочитај повеќе

вечерни напади на кујна

Дали ти се случило да станеш од спиење и да имаш вечерни напади на кујна? Спиењето и јадењето обично се тотално различни активности и никогаш не одат заедно, но вечерни напади на кујна не се реткост. Јас познавам луѓе на кои им иде да ги прават двете нешта наеднаш :).Прочитај повеќе