премногу шеќер

Премногу шеќер

Како да препознаеш дека внесуваш премногу шеќер

Епизода 595 – кои се сигналите што телото ни ги праќа дека јадеме премногу шеќер? – прашање поставено од @dragana

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.